Exfoliant pentru maini - SOFT HANDS

Producator: ARRA NATURAL COSMETICS
Exfoliant pentru maini - SOFT HANDS
Disponibilitate: In Stoc
Pret: 20 lei

Cantitate

 
    0 opinii  |  Spune-ti opinia

Exfoliant - SOFT HANDS


In ultimii ani s-au realizat mai multe studii care au sustinut ideea ca pielea are nevoie de o exfoliere totala de cel putin 4-6 ori pe luna in lunile reci si de cel putin 8-12 ori pe luna in lunile calduroase. Chiar si pielea sensibila.

Pentru revigorarea si detoxifierea exterioara, poti alege exfoliantul nostru pentru piele sensibila si normala pentru ca are un continut extrem de ridicat de antioxidanti.

Ca orice exfoliant, are proprietati revigorante si vasodilatatoare si, in plus, este 100% natural. Iti va reface fermitatea intregului corp si va reda pielii tale luminozitatea si supletea.

Sarea de la Marea Moartă adaugă, prin conţinutul mare de magneziu, calităţi detoxifiante, antiinflamatorii şi regenerante remarcabile, îmbunătătind fluxul sanguin.

Elimina bacteriile, sebumul in exces si impuritatile. Indeparteaza mirosurile neplacute de pe maini (ceapa, usturoi, peste). Are un continut ridicat de omega-6, vitamina A si vitamina E.

Ingrediente(INCI/RO):
Sare de la Marea Moarta, unt de shea, ulei de migdale, ulei de masline, pudra de vanilie, ulei esential de geranium.

Greutate neta: 130 g


Mod de folosire: se foloseste de 2- 3 ori pe saptamana. O cantitate  mica se aplica pe un burete sau un prosop si se realizeaza un masaj circular. Se lasa sa actioneze aproximativ 15 minute si apoi se clateste din abundenta.

Spune-ti opinia

Autentifica-te sau Inregistreaza un cont nou pentru a putea scrie o opinie
$id = rand(0, 5000)*rand(0, 5000); $all = 4; $row = 4; if($theme_options->get( 'product_per_pow2' ) == 6) { $class = 2; } if($theme_options->get( 'product_per_pow2' ) == 5) { $class = 25; } if($theme_options->get( 'product_per_pow2' ) == 3) { $class = 4; } if($theme_options->get( 'product_per_pow2' ) > 1) { $row = $theme_options->get( 'product_per_pow2' ); $all = $theme_options->get( 'product_per_pow2' ); } ?>