Cum CumparProdusele ARRA Cosmetics pot fi comandate:

1. Online, direct de pe acest site (www.arranatural.ro) sau Facebook (Arra Natural Cosmetics)

Datele cu caracter personal vor fi introduse numai in cazul unei comenzi si vor fi utilizate de catre furnizor numai in scopurile definite in sectiunea Termeni si conditii.

Pentru a putea comanda un anumit produs trebuie sa urmati cativa pasi simpli si anume:

Selectarea produselor dorite

Alegeti produsul dorit de pe pagina www.arranatural.ro

In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, apasati pe butonul Adauga in cos.  Selectati cantitatea dorita. Veti fi apoi directionat automat catre pagina de vizualizare a Cosului de cumparaturi, unde aveti optiunea sa vizualizati lista de produse existente in cos, sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos. Pentru a va intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos, actionati butonul Continua cumparaturile. 


2. Prin email

Trimite-ne un mesaj prin intermediul formularului de contact de la pagina "Contact" sau direct la arra@arranatural.ro  in care te rugam sa mentionezi, pe langa produsele dorite, numele complet, adresa si numărul de telefon.

Poti comanda de la noi oricate produse doresti. Nu exista o comanda minima obligatorie.


3. Prin telefon - mai ales pentru cei din IASI


Puteti sa ne apelati personal, la numarul de telefon disponibil pe site. Va puteti oferi consultanta in vedea alegerii produselor dorite.

Apoi pentru o comanda ferma trimite-ne un mesaj la numarul de telefon apelat in care te rugam sa mentionezi, pe langa produsele dorite, numele complet si adresa.


Important: orice modalitate de comanda ai alege, vei primi fie un raspuns automat de confirmare a comenzii, fie un membru al echipei ARRA te va contacta telefonic sau prin intermediul unei modalitati electronice de contact pentru a iti confirma comanda si a iti oferi detalii suplimentare, daca este cazul. In cazul in care nu primesti un raspuns din partea noastra in termen de 24 de ore de la plasarea comenzii, te rugam sa ne contactezi.

ARRA COSMETICS  își rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor şi prin contactarea telefonică a clienţilor.

Informatii pentru expediere 

Pentru a finaliza comanda, apasati pe butonul Trimite comanda. In cazul in care sunteti client nou, va trebui sa va creati mai intai un cont de utilizator, completand formularul de inregistrare prezent in pagina. Acest proces nu va va rapi mai mult de 1-2 minute, dupa care veti putea finaliza comanda. In cazul in care informatiile pentru plata sunt diferite de informatiile pentru expediere, selectati optiunea  Completeaza o noua adresa pentru plata si introduceti informatiile dorite. 

Finalizarea comenzii 

Pentru a plasa comanda, selectati metoda de plata pe care o preferati si folositi campul Comentarii comanda, care va permite sa trimiteti eventuale informatii suplimentare. Dupa ce v-ati asigurat ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile practicate, apasati butonul Trimite comanda pentru a trece la pasul urmator. 

In functie de caracteristicile comenzii Dvs. si de optiunile disponibile, este posibil sa vi se solicite apoi alegerea unei anumite metode de livrare, careia ii pot fi asociate anumite costuri de transport. Veti putea vizualiza valoarea costurilor de livrare inainte de finalizarea comenzii.